Освен бивш военен от родната армия, личен бодигард на бизнесмен и един от

...
Освен бивш военен от родната армия, личен бодигард на бизнесмен и един от
Коментари Харесай

Баща мечта: вижте как Гатьо от Игри на волята отпразнува рождения ден на близнаците си

Освен бивш военен от родната войска, личен телохранител на предприемач и един от най-колоритните и занимателни участници в " Игри на волята " сезон 5, пловдивчанинът Пеньо Гатевски, по прочут като Гатьо, е на първо място предан татко.

Заклетият гладиатор показа благ кадър на двамата си сина, близнаците Младен и Рангел , които през днешния ден дружно честват своя 6-ти рожден ден.

" Честит рожден ден на мойте момчета " , написа гордият татко към фотографията. 
                             

От фрагмента можем да забележим, че момченцата са избрали за своя празник торта във формата на риба смешник. Двамата се усмихват широко на камерата и сигурно се радват на специфичното внимание и дарове, които получават за рождения си ден.

Това е първата фотография на синовете му, която Гатьо споделя в профила си в Instagram. Бившият боен евентуално е желал да защищити децата си от любопитните хорски очи, само че въпреки всичко не се е сдържал да показа празника на момчетата му с почитателите си.
                             

Коравият и другояче несклоняем Гатьо решително съобщи в " Игри на волята ", че фамилията е най-голямата му уязвимост и най-важното нещо в живота му.

" Има единствено две неща, които могат да накарат сърцето ми да омекне - жена ми и моите деца Младен и Рангел. За тях съм подготвен на всичко, поради тях напуснах армията, с цел да мога да изкарвам повече пари и да си купя дом " , споделя той.
                             
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР